Blå!

Onsdag

håret blev visst blått ändå. Woo!


Idag är det min och Oku´s dag. Två år har vi varit tillsammans och jag kan inte sluta förvånas över att han forfarande älskar mig.

 

Katt


AWESOME!

Tisdag

Okej, vet inte om jag ska sätta den här med youtube eller tv-spels kategori, men det blir nog tv-spel ändå.

Här är alltså ett band som spelar sina instrument på olika tv-spelskontroller!  Det är en rätt lång förklaring på vad de använder (Guitar hero gitarr, ps2 kontroll, xbox kontroll, ps1 slidemat, donkey Konga trumma, dans-matta) så vill ni bara lyssna på soundet så hoppa fram runt tre minuter.

Enjoy! :DKatt

Smådetaljer..

Tisdag

Håller på färgar håret, men eftersom jag inte orkar bleka det helt vitt så orsakar de gula ränderna i mitt hår lite olika nyanser.
Nåja, "sjö-grönaktigt" är väl också en form av blå, typ...?  
Smådetaljer, helt enkelt. :P

Katt

Helvetet har frusit till is.

Måndag

Jag undrar vad jag har för vänner, ibland. Nu gav de mitt nummer till ett gym som ville ge mig tre gratis träningsdagar och vägrade ta ett Nej, så här är jag, nervös som fan och ska snart iväg på mitt första träningspass.
I´m a lazy bum with a big butt and quite content with that, Thank You very much.
Men aja, ska jag nu göra allt innan jag dör så inkluderar det även att gå till gymmet någon gång. Skit också.

En bra nyhet är i alla fall att jag fick min nya t-shirt på posten idag, så nu kan jag gymma med stil och göra det klart för alla runt omkring att jag egentligen inte har något där att göra...Och ja, det är blonda hårtestar som spretar åt olika håll i bilden. Är mitt uppe i en blekningsfas så jag kan färga håret i någon gladare färg igen.

Katt

Plötslig butikssassistent.

Lördag

Vaknade av att telefon gav ifrån sig irriterande ljud. Okänt nummer.
Fuck that, tänkte jag och ignorerade samtalet. Oku´s telefon ringer, han svarar.

Kattfanskap:  Trött - Speciell - Bästa vän i Nödsituationer.

K2 lät helt förtvivlad på andra sidan luren. Hon var sjuk och hade blivit lämnad helt ensam på jobbet som var översvämmad av kunder, hon fick inte tag i cheferna, ingen ville jobba och dessutom var det Halva Priset på Alla Kläder så hela butiken var bara ett stort kaos.
Det tog mig ungefär en halvtimme att ta mig dit. Jag började med att vika kläder, men sekunden jag vände ryggen till för att börja på en ny hög så rev kunderna upp den igen. Men jag hade kul, det tog inte allt för lång tid för att minnas de flesta kläderna i butiken och var de låg, så K2 fick stå i kassan medan jag hjälpte kunder och höll allt organiserat och i ordning.

Enda bilden på mig och K2.

En kvinna tackade mig för att jag var ärlig när hon provat en skjorta med "volanger" över bröstet som fick henne att se ut som Lejonkungen, men inte alla kunder var så väldigt trevliga.
En riktigt snobbig tant i 60 års åldern kom fram till mig och blängde som fan.
"Jobbar du här?"
"Ja, idag gör jag det." säger jag med ett leende.
"Ja, men Då JOBBAR DU JU HÄR! DET KUNDE DU SAGT DIREKT!"
Vilket var det jag trodde jag sa?
Men men, några minuter senare blir jag plötsligt slagen över bröstkorgen av samma kvinna med något klädesplagg och hon säger (lagom otrevligt):
"Ge Mig den här i min storlek! Den finns inte där." 
Nu visste jag ju för det första inte alls vilken storlek hon hade, och för det andra så var rean för att få slut på alla sommarkläder, vilket betydde att de enda storlekarna vi hade hängde i butiken. Så jag svarade vad jag tyckte var det enklaste och rakaste svaret: 
"Nej."

Och nej, det är inte tillåtet för en butiksarbetare att ta in vänner som hjälp, men hon hade aldrig klarat den dagen själv. Hon sade upp sig idag, hon har fått nog och orkar inte ta mer skit. Det finns andra jobb, helt enkelt.

Vi stängde klockan sju och jag kom hem vid åtta, Oku hade lagat middag. Min fina<3
Ska ta och gosa lite med råttorna nu som har fått sitta inne i buren hela dagen.
Jävlar vad sötsugen jag är nu.

Katt


Hej höst.

12.43

Vädret är uruselt, regnet ligger i luften. Dagen är så seg och tyst och lugn som bara en söndag kan vara. Till och med råttorna är lugna idag.
Hösten är här.


Idag är väl en perfekt dag att färdigställa blogg-designen egentligen, men jag känner mig inte särskilt kreativ. Kanske om jag sätter mig vid symaskinen en stund... Men då måste jag städa lite först. Kanske lika bra det, Oku lovade att dammsuga för flera dagar sedan.
Äh, jag vet inte, vi får se vad som sker idag, helt enkelt. (:
Tvivla inte, någon dag kommer designen äntligen bli klar, men troligen inte idag.
Hösten är här.

Katt

September & förlovning.

23.55

Jag absolut ÄLSKAR september, har alltid gjort. Allt bra händer liksom då. 
Det är som om alla andra månader om året är emot mig, men september... September är underbart.

Igår friade Älsk till mig, med ring och allt. Jag hamnade i en mindre chock och var tvungen att fråga en halvtimme senare om jag flippat helt eller om vi faktiskt just förlovade oss, haha. <3

När jag gick i skolan så var september bäst, jag satt alltid vid fönstret på lektionerna och hade fortfarande energi nog för att orka bry mig om vad läraren sa. (Detta varade oftast inte längre än till oktober, dock)

Den första september 2007 flyttade jag till Oslo, dagen efter det tog jag min första fika med Älsk. 
Den 30 september 2007 blev vi tillsammans.

I september kommer hösten. Jag Älskar hösten. Det finns inget mysigare än att sitta på kafé med vänner och se hur det mörknar ute utanför fönstret innan klockan ens är nio. Det är som att världen lugnar ner sig litegrann. Jag älskar doften av höst (jaja, jag e knäpp) och småkylan som tränger in så man behöver en varmare tröja men fortfarande ingen klumpig vinterjacka. 

Dessutom lyckades jag idag med att bli lvl 100 på Mafia Wars och nå lvl 7 på Ps3an.
Jag hade en urmysig och babblig kväll med Thea idag, med en öl på ett otroligt mysigt fick.
Oskar ringde sin mamma och berättade att vi var förlovade. Jag har oroat mig lite för hennes reaktion men hon blev jätteglad och sa att vi är perfekta för varandra.
"Ni är båda extrema, men på olika sätt. Ni balanserar varandra, vilket gör er perfekta tillsammans"Nu är jag riktigt lycklig, ska ni veta. Och jag lovar att det kommer vara längre än till oktober. <3

Katt

Två år.


RSS 2.0