Myskväll

Lördag

Skickade iväg min pirat till jobbet för ungefär en timme sedan.  Själv har jag gjort i ordning allt som behövs för en ensamkväll hemma.

Godis 
läsk, té, varm choklad (allt efter behov)   
filmer 
En bra bok
Filt
Kudde

Nu finns det inget som kan förstöra min kväll.
Glad Halloween allihopa!

Katt

"Bang, she said."

Torsdag

Allhelgona
och november närmar sig med stormsteg och jag njuter av varje minut.
Idag ändrade vi oss för ungefär fjärde gången vad vi ska klä ut oss till på Ane's årliga Halloweenfest och om allt går som det ska så blir den här idéen den sista. Imorgon ska jag leta rätt på blå bodypaint till Oku och jag ska försöka hitta en klänning till mig själv (eller försöka sy färdigt den som legat på mitt sybord i några veckor nu.)
Jag ser helt galet fram emot hennes fest!
Okej, det gör jag varje år, men nu ska även Ängel komma över till Oslo och fira med oss, vilket ger mig ett glädjerus till tusen! Grannarna ska också dit för första gången, så vi blir ett gäng personer som gör oss klara tillsammans innan utgång. Massa skoj!

November bjuder på mer än Ane's fest. Vi ska även på sjörövarfest den 14'e och någonstans där emellan får jag Äntligen pensionera våran risiga gamla soffa och ersätta den med en mycket finare och fräschare tresittare med fotölj.
Sedan är det inget datum bestämt, men jag är ganska säker på att det kommer bli en inflyttningsfest någon gång i november också.

Jag trivs när saker händer, det håller mig sysselsatt, får mig att tänka på annat. Och det är precis vad jag behöver just nu.

Katt

GreenDay-jobbet.

Onsdag

Så, i måndags jobbade jag som local crew på GreenDay-konserten. Anledningen till att jag inte uppdaterar förrän nu är för att jag helt enkelt varit ganska väldigt död i hela kroppen tills nu. 

Som förväntat sov jag inte alls natten till måndag, men adrenalinet och nervositeten höll mig igång hela morgonen. Började jobba klockan 10.00, monterade upp ljus, virade runt sladdar, byggde scen och satte upp den lysande GREENDAY-skylten som skulle blinka i alla färger över scenen.
Det gick över förväntan, jag gjorde inget fel och tydligen är det vanligt att känna sig i vägen på sin första dag, haha.

Kom hem runt 15.00, somnade i soffan på tre sekunder. 17.30 väcker min kära fästman mig med hemmalagad Lasagne <3 Den människan är ren kärlek.

Drog tillbaka till jobbet 19.30 för att se på konserten. Det är en jäkla grym känsla att se upp i taket och veta att man hjälpt till att sätta upp alla ljus och fyrverkerier och grejer.

23.00 har vi fått våra uppgifter för Load Out, jag blev pusher och fick en knallgul crewshirt (ska försöka ta bild senare). Jag fick helt enkelt skjuta runt diverse lådor och saker till de olika turnébilarna. Allt från Scenen, VIP-rummet, garderoben osv.

Gitarristen från Green Day sa att jag hade skitsnyggt hår, men jag hajjade inte att det var han förrän sådär en halv minut senare när hela bandet tittade på mig i shock för att jag bara sa "Thanks" och fortsatte med mitt utan någon som helst reaktion på att de var DEM. Vad väntade de sig? "LIKE OMG ITS YOU I LIKE TOTALLY LOVE YOU CAN I PLEEEAAASEE HAVE YOUR AUTOGRAPH??"  Snälla, jag e waay coolare än så :P
Någon i bandets crew hade tydligen kallat mig het som fan, något jag har svårt att förstå när jag ser mig själv i spegeln med bygghatt, knallgul t-shirt och skitiga byxor, men de kanske inte är så kräsna xD (Ni kommer förstå när jag lägger upp bilder...)

Vi blev färdiga runt 01.30 och kvällen avslutades med en öl på puben med några från jobbet. Jag kom hem runt 4 på morgonen, svinstolt över att det enda jag tappat på jobbet var en kylväska, har ont i hela kroppen men ett stort leende på läpparna.
Plötsligt står Oku framför mig med en skål hemmagjord Creme Brulée!
Han måste verkligen älska mig, hur förstår jag inte, men jag är helt klart galet tacksam!

Blev ett jävligt långt inlägg, kudos till er som orkat läsa!
Jag har fortfarande så ont i benen att jag knappt kan gå, men det var det fan värt.

Katt

Nervös

Söndag

Sitter här med blå färg i håret och nya gardiner i fönstret. Produktivare än så har nog inte dagen varit.
Eller jo, jag har suttit och varit nervös också, om det räknas som sysselsättning...

Första dagen på jobbet imorgon och dessutom med Green Day, av alla band. Gilla deras äldre musik bättre, men när jag ändå ska jobba med dem så blir det nog att se konserten också, jag får ju ändå göra det gratis.
Nu hoppas jag bara att jag inte gör bort mig helt, blir alltid helt skakig första dagen på ett nytt jobb.

Nej, nu ska färgen ur håret och sedan blir det att försöka sova ( Läs: Ligga och stirra i taket och tänka ut varenda scenario på saker som kan gå fel imorgon).

Vi hörs!

Katt

Grattis!

Stort grattis till Tintin och Madeleine som 20.15 idag fick en dotter! 
Hon är säkert underbar, med så fina föräldrar som er :)  
Många kramar till er från mig och Oku!


Katt

Underbart citat

Lördag

You know you´re in love when
you can´t fall asleep because
reality is finally better than
your dreams.
/Dr. Seuss

Katt

Träningsförsök 2 - Pilates

Tisdag

Träningsvärk från igår, träningsvärk från idag.
Jag är lite död nu.

Katt

Träningsförsök 1 - Bosu

Måndag

Idag var fösta dagen av mina tre gratisträningar på Elixia (Har man inte råd med gymkort så tar man vad man får) och idag testade jag BOSU, som T med stort leende drog in mig på med orden "Du kommer dö!" (Känns bra att mina väner bryr sig om mitt välbefinnande..)

Du spenderar i stort sett en timme med att hoppa runt på en "halv gummiboll" (bild nedan) och ska samtidigt hålla balansen. Tro mig, det är inte alls så lätt som det låter.

Tränaren diggade jag som fan. Det är helt enkelt hysteriskt roligt att se en gigantisk muskelsnubbe hoppa runt på en boll med ett ständigt leende på läpparna och någon skum förkärlek till Backstreet Boys.

Precis som väntat ramlade jag konstant, men å andra sidan, det gjorde alla andra också, inklusive tränaren. Inget blev brutet och jag lever fortfarande, så det blev helt klart lyckat och över förväntan!

Nu sitter jag och känner mig lite småsnuvig. All denna träning har satt igång blodcirkulationen och om jag hade något latent virus i kroppen så kommer det helt klart visa sig imorgon, men det vill vi inte.

Planen är att om jag inte vaknar upp med jättepain i alla muskler imorgon, så är Pilates på schemat.
Wish me luck. (:

Katt

RSS 2.0