Akut hemlängtan.

Herregud, var kom den här känslan ifrån?
brorsan hade lagt upp nya bilder på FB som ajg halvslött bläddrar genom. Plötsligt som ett slag i ansiktet ser jag en bild på min brorson som växt galet mycket på galet (enligt mig) kort tid. 
Jag hatar det. Känslan av att vara på fel plats blir alldeles för påtaglig och jag längtar hem till mamma, mina syskon och deras ungar. 
Jag saknar att spela tv-spel på rummet och sitta barnvakt åt ungar som inte alls vill lyssna på mig.

Just nu vill jag vara där, inte Här.
Jag behöver en mental semester.

En tyngre dag.

Idag är en dag som man verkligen inte vill ha på en måndag.
En dag som känns så tung att det kommer fortsätta så hela veckan ut. 
I'm not a big fan of responibility today....



Verkligheten är påträngande och ångestframkallande. Alldeles för många måsten och borden för mig just nu. Jag får ont i magen av att ens gå utanför dörren. (Dags för medicinering, någon?) 
Jag vill bygga en koja av kuddar och filtar under vardagsrumsbordet och bara läsa och spela tills jag är i ett helt annat universum.
Något som är lite lättare än det här, där jag inte glömmer bort att andas.

Katt

...

Försöker andas normalt.
Varför slutar inte mina händer skaka..?

Duktig skolflicka.

Sitter i skolan och käkar frukost. Kom för en gångs skull hyfsat tidigt (Jag behövde inte ens slå mig in i bussen. Woo!) och det är hittills bara fyra andra här.  Jag väntar bara på att Tine ska dyka upp så jag har någon vettig att snacka med.

Trots att vi fortfarande är så få så är stressen påtagligt tjock i luften, jag blir illamående. Alla rusar runt som tokiga och babblar om att de inte kommer bli färdiga i tid. Självklart måste alla gå efter högsta betyg, medan jag rättar mig efter mediumbetyg eftersom jag fortfarande vill ha ett liv (läs:  Kunna sitta hemma och spela).
Jag är fortfarande säker på att min lärare är en utomjording av den dåliga sorten. Antingen det eller så har hon fått för sig att dygnet innehåller fler timmar än det gör.

Jag gillar inte att vara här, inte just nu. Jag hade fått mycket mer gjort hemma och jag saknar mina råttor.
Blah, verkligheten är ingenting för mig.

Katt

Resident Evil 5

Spenderade hela kvällen och natten igår med Resident Evil film- och spel marathon.
Efter en stunds tvekan så blev även jag en av ägarna till RE5 (för ps3, förstås). Kändes inte rätt att ha de andra spelen och inte det senaste, men jag var orolig över att bli besviken eftersom alla snackar om hur otroligt bra spelet är. 

Min åsikt: 

Ja, RE-spel i all ära, den höll formen, grafiken var självklart något gudomlig och upplägget var riktigt bra gjort.
Egentligen så fann jag bara två saker som jag inte var helt nöjd med:

1. Lickers.
Jag har försökt komma fram till varför jag blev så besviken och det verkar helt enkelt var att mystiken är borta. I 5an sitter du som på nålar när du hör de välkända ljuden, fram tills du ser dem framför dig. Då rasade allt. Den bra grafiken dödade känslan om dessa fasansfulla djur som tidigare kallats Lurkers. De såg inte lika mystiskt läskiga och vidriga ut längre.
Dessutom var de onaturligt lätta att döda.
Fortfarande, till denna dag, så ökar min puls något galet när jag måste slåss mot dessa i 4an, men så var inte fallet här, vilket var rätt synd.

2.  Att uppnå 100%. Jag är en av de där spelarna som inte är helt färdig förrän Allt är uppgraderat, Alla troféer och allt bonusmaterial är fixat. När jag räknade ihop antal poäng och cash man behöver för att uppnå just detta, så insåg jag att speltiden kommer vara galet lång.  Visst, det finns många olika sätt att uppnå dessa poäng (tacka fan för det), men efter en stund vill man ta en paus, och då hamnar allting lätt i glömska.
Eller så tröttnar man. Visst kan man älska ett spel så mycket att man kan gå igenom den 10.000 gånger, men efter 10.001 så börjar det nog kännas lite travelt.

Men alla RE-fans, hata mig inte nu, 5an e fortfarande helt klart godkänd och över förväntan. De följer storyn och har inte glömt historian från de tidigare spelen (Även om jag irriterade mig helt galet på att Jill plötsligt var blond. Å andra sidan så var hon som spelade Jill i filmen helt fel för rollen också. De borde tänkt på henne lite mer än som en bi-karaktär.). Allt i allt var det ett riktigt bra jobb.


(Klicka på bilderna för att se dem i större format)

Vi syns på stan.

06.04

Godmorgon, typ.

Det blev ingen sömn för mig inatt, men ni borde veta bättre än att bli förvånade vid det här laget.
Fick för mig att ändra blogg-bannern lite, så säg gärna vad ni tycker. Det här är "beta-versionen" så att säga. (Om ni inte ser någon förändring så tryck på F5)
Än går allt i samma stil och färger, men med lite inspiration så kommer det nog också fixas till så småningom (:

Lilla Grå föll förresten ner i mitt glas med chokladmjölk igår kväll och såg helt förtvivlad ut när jag fiskat upp henne därifrån. (De har blivit så stora nu att jag e förvånad hur hon fick plats i glaset alls, egentligen)
Jag svär på att jag hörde Annabelle gapskratta i buren där hon satt i matskålen och stirrade på sin halvdränkta rått-syster.




Hoppas ni har en lika härlig morgon som mig, men schysst musik i lurarna och gosiga råttor som troligen ger dig mer uppmärksamhet än du förtjänar. <3

Vi syns på stan

Älvor såklart!

För en gångs skull sitter jag med datorn på skrivbordet och skriver.
För en gångs skull är inte mitt skrivbord invaderat av symaskin, tyg och trådar.
För en gångs skull känns det som att jag vet vad jag gör.
Det ska vara Älvor, förstås.
(Synd bara att det tog sådan tid för mig att fatta det.Nu kanske jag äntligen lycks få lite sömn.)
_________________________________________

Random kommentar-svar: 


MickNick - Jag skulle kunna sätta upp en bild på mina senaste piercingar, men min mamma läser den här bloggen ibland och jag tror inte hon vill se en bild på mina tuttar ;)  Men om det nu blir av att jag gör en till, en Medusa den här gången, så lär det komma på bild så småningom. :P 

Emily - jag KAN inte var allergisk!  Jag e aldrig allergisk mot nåt! (förutom damm, dårå...)  Jag e värsta superkvinnan typ, då kan jag inte vara allergisk. Punkt.
_________________________________________
 
Random Bild:



(Ajse och Katt sommaren -08 i Oslo)

Är det bara jag som längtar något galet mycket mer till sommaren nu när den är så nära? 
Vill ha massa massa värme nu nu nu!

Vi syns på stan.

Underbara dag!

Mitt humör är på topp något otroligt idag! Blir nästan lite rädd när jag inte ens vet varför riktigt.
(Oku kanske tröttnade på mig till slut och smugglade in en happy-pill i mina Pop-tarts ;P)

Sov värdelöst inatt som vanligt, men studsar glatt upp ur sängen och slänger mig in i duschen för att dra ut i solen och åka till Postkontoret. De hade inte tappat bort mitt paket den här gången! :D  Tog en vända i mat-affären också när jag ändå var där, köpte ingredienserna jag behövde för att kunna baka Drömmar (mina favvo-kakor :D)  och matgrädde och grejer. Idag är det JAG som ska försöka mig på att laga mat, minsann! ^^

Råttburen ska städas, skisser ska ritas och en arbetsdagbok ska göras. (får äntligen en anledning att bruka en av alla tusen anteckningsböcker jag köper utan anledning:P) 
Jajustja! Igår natt fick jag en super-idé om hur årets sommarklänning ska se ut. Räknade ut måtten och ska bara hitta rätt tyg, sedan blir det att plocka fram symaskinen. Kanske kommer ni se mig i klänning i år, minsann ;)

På tal om tatueringar:

Nu när jag äntligen fått hem boken så har jag fullt med planer och idéer för mina kommande tatueringar, det enda som jag grämer mig över är min piercing som jag vill ha mer än något annat. Den måste egentligen göras så snabbt som möjligt också, ifall den ska ha en chans att läka innan sommaren.
DAMN MY FEAR OF NEEDLES!

Kanske kan försöka lura min piercare till Norge, eller dra med Oku till Sthlm någon kommande helg?  Hmm... Tål att tänkas på.

Nej, nu är det dags att komma igång med allt igen,  men innan dess, hur tycker ni jag ska göra?  Göra piercingen så snabbt som möjligt eller vänta i evigheters evigheter?

VI syns på stan.

Jeff Dunham.

Ikväll har jag biljetter till  Jeff Dunham på Oslo Spektrum, woo!
Min envisa förkylning vägrar ge sig och jag har snart gjort slut på ett sexpack toalettpapper bara på att snyta mig. Jeeez -.-

Regnet utanför fönstret gör plinkande ljud på balkongräcket, mina råttor snarkar i sina hängmattor och Oku står i köket och diskar. Jag diggar det.
Själv sitter jag i soffan och funderar på ifall jag ska göra en ny piercing eller en ny tatuering först. I-lands problem For The Win!

Förnekelse.

Jag e sjuk, och i förnekelse. 
För det finns fanemig inget mer bittert än att ha gratis vip-biljett till Inferno och ha feber, hosta och svullen hals. 
Missade första kvällen igår, men inte mer! (Jag är inte sjuk jag är inte sjuk jag är inte sjuk)
_____________________

Twilight-böckerna är färdiglästa nu, förresten.
Så nu sitter jag här utan något att läsa igen, blargh.  Jag vet inte vad varför, men jag måste alltid ha en bok att läsa, vare sig jag har tid eller inte. Det blir konstigt annars.
_____________________

För övrigt så försvinner snön sakta men säkert, Woo!  10+ känns som rena sommaren för mig (vilket kanske kan förklara varför jag gick och blev sjuk från första början :P) 
 Jag förtjänar fan lite värme nu.
Vi syns på stan.
(för jag är inte sjuk!)

Pfft.

Baksmälla.
Wooo!
....... eh.

(Men igår var skoj)

Random reminder


Just wanted to randomly remind you that you mean the world to me.
I love you<3

Party på tisdag.

Dagens datum: Måndag 6 april 2009
Låt just nu: Dead Kennedys -  "Holiday in Kambodja"

Sitter för första gången på timmar och slappnar av. Städning har varit på schemat hela dagen och nog fan gjorde vi ett grymt bra jobb! 
Imorgon blir lägenheten fylld med vänner för en kväll av festande och spelande. Konstigt på en tisdag, tycker ni kanske?  Men nej, det föll sig sån att just tisdag är den enda dagen som Alla vänner var fria från allt vad planer heter, lustigt nog. 

Så nu har massa onyttigt införskaffats till min Älsklings förtret, som kämpar så duktigt med dieten. Jag försöker övertala honom att EN dag är helt okej, men vi får se hur det går. Han e rätt envis.

Har jag berättat det förresten?  Att min älskade fina gick ner 14kg på 2 månader?  Jag e hur stolt som helst! Mig fick han inte mycket stöd från eftersom jag e galen i godis, och dessutom tyckte hans mage var helmysig att sova på.
Tji fick jag, han höll sig från allt onyttigt (mer till mig:P) och magen försvann direkt, och JÄVLAR vad snygg han e!

Nog med skryt, dags för lite välförtjänt spelande. ^^

Vi syns på stan.

Mentalt låst.

Dagens datum:  Torsdag 2 april 2009
Låt just nu: Takida - "Curly Sue"

11.23


Vad ska man göra när ens huvud har så många idéer och inspirationen får det att klia i fingrarna, när inget vill fastna på papper? 
Är helt galet pepp på examenskollektionen just nu, men jag lyckas inte dela upp bilderna i huvudet, allt blir bara en enda röra.
Jag känner mig själv, det är inte en chans att jag kommer minnas allt det här imorgon -.-

Och JAG VET att inga bilder kommit upp på det jag sytt ännu, men skyll på min kära fotograf som aldrig verkar ha några minuter till övers för sin kära sambo. (Yes, hun. Take a hint ;P)

Förresten! En av mina klasskompisar har bestämt sig för att använda en av mina gamla modelljobb som inspiration. Minns ni den gången jag fick stå i ett gammalt slakteri iklädd dekorerad kartong-topp och kjol i minusgrader?  

(Fler bilder från den sessionen hittar ni på min BDB den 2 november 2007)

Sedan kan min lärare gå ta sig någonstans. Jävligt smart att kritisera mig framför hela klassen och insinuera att min långa sjuktid förra året (pga möglet som ni minns) bara var ett påhitt för att slippa skolan. Jamen tjena, självklart hittade jag på! Varför skulle jag ta ett jättelån om inte för att skolka?  Det är väl poängen med att gå i skolan?
... eller så Not.

Sedan påstår hon att hon ringt min läkare som vägrat berätta hur sjuk jag var. Någonsin hört om tystnadsplikt?
Bara så alla vet så kan man enligt min lärare tydligen köpa stämplar med fejkade läkarnamn och nummer på Apoteket.
Hah, herregud -.-

Nej, dags att hitta nåt att käka, måste lugna nerverna lite.

Vi syns på stan.

RSS 2.0