En annan, bättre, dag.

Nöjd som fan med min nya design sitter jag här och njuter av det absoluta ingentinget
Fick nästa veckas schema idag och min nästa lediga dag kommer inte bli förrän lördag nästa vecka. Men heeey, det är ju pengar, och sånt e ju bra.
Jag hatar beroenden, som pengar. Men min personliga självransakan förblir en ständig "snart"-sak.

Är nu på gränsen till att bara kliva in på jobbet, le och säga att nu jävlar slutar jag! Idag har jag fått nog och jag vill inte vara med i leken längre!
Jag vill åka jorden runt, jag vill åka hem och träffa mamma, jag vill ha ett liv, en fritid.  Men...
Jag behöver pengar för det.

Så jag har lovat mig själv: Sommaren ut, men sedan fan inte mer.

Jag har en framtid, men sitter fast i en gegga av bakåtsträvare. Det är svårt, men jag är beredd att offra allt.
Jag ska bli lycklig. Det är jag skyldig mig själv.

Vi syns på stan.

Varför är det så tyst?

Jag sitter och stirrar framför mig.
Varför är det så tyst ?

Jag skulle kunna säga att det är för att telefonen är avstängd, men jag vet bättre, egentligen. Min telefon står alltid tyst.
Älsk suckar över det kanske tionde smset under den senaste timmen som sätter igång den alltför bekanta meddelandesignalen.
Det är samma person som skickat två liknande meddelanden under samma dag. Ärligt, enkelt. "Hur är det och vad har du för dig?"  Alltid massa meddelanden, alltid massa fika och vänskap och samtal. Jag hatar det.

Jag låter svartsjuk, jag vet, men det är jag inte. Men avundsjuk? Ja.
Varför är det så tyst?

Nio månader har snart gått och jag är ensam. Enbart två nummer återkommer i min sms- och telefonlista. Älsk och Jobbet.
Jag erkänner att jag nästan inte har någon ork kvar. Varför händer det inte? Varför sker inte det som jag lovat mig själv att jag ska klara. Ni kallar mig stark, jag kallar mig ensam.  Förtjänar jag inte att få minsta smula på ett silverfat, när jag slagits med skrubbsår på knäna och blod under naglarna hela mitt liv.
"Inget kan skilja oss åt"

Var tog ni vägen?
VARFÖR ÄR DET SÅ JÄVLA TYST?!?
Ensam flicka önskar vän.

Random babbel.

Så jag har inte skrivit på ett tag, helt enkelt för att jag inte orkat. Och dum som jag är har jag ju fått för mig att jag inte vill skriva när jag mår dåligt.
Men nu skiter jag i det helt enkelt.

Vandrade runt på webben och läste som vanligt de nu Sjutton bloggar jag bevakar och, helt plötsligt, snubblar jag över en länk till min egen blogg! Tänk att så små saker kan göra mig så lycklig.
Cicci ( http://chas.bloggagratis.se/ )som tidigare gick i min klass hade länkat mig som en av de bloggar hon läser, dessutom tycker hon att jag skriver bra ^^
Ja, små saker gör mig jävligt lycklig.


Varr ju som sagt i småland torsdag till söndag och det var åratal sedan ajg skrattat så mycket. Vaknade varje morgon med träningsvärk i magen efter allt skrattande. Hade jag stannat i en vecka hade jag säkert fått magrutor xD
Nåja, bilder kommer nog upp senare, när jag får tag i kortläsaren som Oskar ständigt smugglar ner i sin skolväska när jag inte ser. Så håll er uppdaterade på min Bilddagbok, helt enkelt.

Men nu e jag tillbaka till Oslo och min vardag. Jag jobbar på som vanligt och väntar på att Livet ska ta fart. Fast...
Nu har jag ju äntligen mitt PS3 i alla fall, så mitt meningslösa levlande känns inte så trist ändå. <3

Vi syns på stan.

Packa väska, åka bort.

Så nu sitter jag här, med saker överallt omkring mig, och försöker få ordning på vad som ska med och inte. Jag ska ju bara bort i några dagar, men ändå.
Var ju inte bättre av att jag spenderade hela morgonen innan jobbet med att leta rätt på mina åksjuketabletter, sedan jobba till klockan tolv. Så nu sitter jag här, klockan är 01:45 och min buss går om sex timmar.
Biljetterna ligger också här, någonstans....

Jag ska minsann till Småland, till Aneby, och träffa underbaraste Sanna!
image28
Det var ju två år sedan sist och jag har saknat henne så sjukt mycket.. Första bussen gr till Göteborg, där ska jag byta till bussen mot Jönköping. När jag väl kommer dit så ska jag ta lokalbuss i en timme för att komma fram till Aneby och Sjöbotten där hon bor. Ja, det heter faktiskt så xD

Suck, packa är det värsta jag vet. Mitt tidigare så organiserade kaos blir bara... Kaos.

Vi syns på stan.

Detta är mitt liv.

Idag på jobbet insåg jag hur jag bäst kan beskriva mitt liv
Ni vet när man spelar ett tv-spel, ett klassiskt RPG, och man har just klarat ett riktigt krångligt uppdrag. Då inser du att du måste levla upp innan du ens har en chans att klara nästa del i spelet. Så du springer runt på samma plats och gör samma saker om och om igen bara för att komma vidare.
Det är där jag är nu.
Jag sitter fast på samma plats, gör samma saker varje dag av ren vana och ja, det är precis så jävla tråkigt som i spelen.
Varje dag lovar jag mig själv att skicka ut nya CV:n, men icke. Jag får ångest av tanken. Är så jävla trött på att misslyckas, liksom. Samtidigt blir mitt arbete värre och värre för varje dag som går och jag vet att jag snart inte orkar mer.

Idag hade jag ett plåstermarathon med mig själv också. Till slut såg hela min högerarm randig ut av alla påster, för av någon anledning var det bara högerarmen jag skadade. Vi börjar lagom skillat med ett papercut, går sen vidare till ett superbrännmärke på 5cm nedanför armbågen och sedan ännu ett brännmärke på handflatan.
Men idag kunde varit värre.
Vafan, jag försöker ju i alla fall, hur långt har ni kommit?  Pussys.
image27

Vi syns på stan.

Norges nationaldag.

Jaha, så solen skiner inte, men vad spelar det för roll? Jag jobbar ju bara ändå.

Igår var det Norges Nationaldag och det var helt klart det värsta jag har varit med om. Kanske hade det varit roligare om jag inte hade behövt jobba, vem vet ? Som det blev nu så hade jag ca en miljon kunder, varav hälften var dyngraka. Fick vid ett tillfälle ringa polisen för att sen snubbe däckat och gick inte att få kontakt med. Alla trafik var avstängd, så det tog dem två timmar att dyka upp och vid det laget hade jag äntligen lyckats väcka honom i alla fall.

Det är rätt fascinerande att uppleva skillnaderna mellan nationaldagen i Sverige och i Norge. Här SKA du vara stolt norrman, annars är du dum i huvet. Folk spenderar flera tusen på folkdräkter som de bara använder en gång per år.
Men (!) Alla är på sjukt bra humör, i alla fall de flesta, och stämningen känns därefter.
Så gårdagen kunde varit värre, men jag hade gott sällskap. Dessutom var lönen på 100%, alltså dubbelt än vanligt.
Ni kan ju räkna ut 126,50 x 16 (åtta arbetstimmar gånger två) för att se vad jag tjänade bara på igår. Sen att det är norska pengar gör att ni svenskar kan räkna om det till svenska och bli lite mer storägda.
Inte illa för ett skitjobb va?

Idag ska jag jobba igen, 15.oo - 23.oo, och jag känner mig helt slut i huvudet. men nästa torsdag blir det långledigt :)

Vi syns på stan.

"Idag ska jag..":

  • Diska
  • Spela tv-spel
  • Städa
  • Spela tv-spel
  • Åka till posten och, om nödvändigt, skrika på dem.
  • Spela tv-spel
  • Skriva på boken
  • .... Spela Tv-spel?

Det är hårt att vara duktig. Speciellt på sin enda lediga dag.
Men inatt fick jag sova i alla fall, och det är ju bra.

Vi syns på stan.

Dumma Jag.

Jaha ja. Så nu sitter jag här igen, förbannar mig själv för att jag var så dum och trodde att jag faktiskt skulle komma någonvart.  Jag kan inte börja sminkskolan ändå, mitt lån gick inte igenom. Bara för att de ändrade reglerna för just den här terminen. Hade jag ansökt förra terminen så hade jag fått lån och allt. Bajs.
Så nu är allt som vanligt igen.

Jobbet suger, jag har fått en massa utbrott och idag nåddes gränsen. En av de två tjejer jag hatar mest på jobbet blir nu utbildad till skiftledare (Jag tackade nej, har ingen lust att engagera mig mer i ett jobb som jag hatar utan att få högre lön) . Med andra ord, hon kör runt med mig som fan. That´s it, jag har nått botten. Imorgon är jag ledig, så jag ska spendera inatt med att skriva personliga cv:n till alla jobb jag hittar och hoppas att jag hittar något.

I övrigt går mitt skrivande bra. Har fått ihop en hel hög med short-stories som egentligen bara va ett avbrott från skrivandet av romanen, men jag börjar känna att jag fan skulle få ihop en hel bok med bara dem.
Pffts, nu tänker jag som att jag skulle lyckas igen.

Äh, det kunde varit värre. Jag kunde ju ha varit blond också.

image26

Vi syns på stan.

Helt jävla Underbart!

Det är lördag eftermiddag och jag sitter här med skrattkramper efter en underbar torsdag och fredag. Ajse sminkar sig, Mike och Oskar spelar mina Playstation-spel, solen skiner och vädret är i takt med humöret, helt jävla underbart!
Det enda molnet äver helgen är att Posten tappat bort paketet med mina nya skor så jag har fortfarande inte fått dem, vilket är något irriterande,


På torsdagen kom Ajse hit och vi bosatte oss på balkongen där vi drack öl, pratade, skrattade en massa och bara hade det så jävla underbart.
På fredagen var hela gänget jättesega så vi kom inte iväg förrän klockan sex på kvällen, satte oss på Friday´s och Ajse fick sin första ute-öl som 18 åring ^_^
Sedan hamande vi hemma hos Christian där vi mötte upp Mike också, festade lite, åkte hem till oss för efterfest och vid fem imorse gick vi och lade oss med smink på kinderna och kramp i käkarna efter att ha skrattat så mycket att vi började gråta emellanåt.
Det här är himlen. Det här är kärlek. Det här är att vara Hemma.

Massa bilder har tagits och bilddagboken kommer uppdateras när helgen är slut och alla bilder gåtts igenom (Bara igår togs över 500 bilder).
Jag ville bara hälsa alla att jag inte mått såhär bra på riktigt länge och ja...

Vi syns på stan. :)

Snart så...

Om några timmar, närmare bestämt klockan 21:03 kliver Ängel av på Oslo station och jagska rusa från jobbet för att möta henne, krama henne och säkert gråta lite grand. Det sistnämnda vore iofs inte så bra eftersom jag har på mig mina nya linser idag, de är i samma färg som mitt hår. Och ja, jag ser rätt bizarr ut :P


Nej, nu bär det av tilll jobbet där jag ska vistas i fem timmar innan ajg flyr för en underbar helg ^_^
Förresten, mina Chunky Mary Janes (skor) har kommit tll posten så jag ska hämta dem imorgon också. Jag hoppas verkligen att de passar :)

Vi syns på stan ^_^

Jag kom in!

Okej, så här lycklig har jag inte varit på länge. Bäst dag ever!
Jobbet gick underbart bra, mest för att Sara inte jobbade, utan istället massa kul folk. Sen var det nästan inga kunder och jag var Röd Löpare så jag städade mest ändå. Får reda på att jag är ledig från fredag till onsdag också.
När jag kommer hem skriver Ajse att hon köpt biljetten så IMORGON SES VI!
Men det var inte allt:

Två brev ligger och väntar på mitt skrivbord. Det första är mina linser jag beställde och jag blir superlycklig. Men det andra, DET är den största lyckan av alla:

JAG KOM IN!

Brevet var omärkt så jag såg inte att det vem det var från förrän jag öppnade och läste förljande:
"Vi tacker för hyggelig samtale og det er med glede vi kan tilby deg en plass..."
Jag blir helt hysterisk och börjar skrika, springer in i köket där Älsk lagar mat, flyger runt halsen på honom och skriker i falsett "jag kom in jag kom in jag kom iiiiin!"
Ni minns intervjun jag skulle på men inte vågade berätta var? Det var för en av Oslos bästa sminkskolor.
Själv tyckte jag att intervjun hade gått åt helvete, mannen som intervjua hade i stort sett sagt att 2du borde nog söka nåt annat" så jag fick en ordentlig chock.
Nu måste jag bara fixa ett lån och sen e saken klar. Jag ska gå på Make Up -skola :D
Fy fan vad underbart livet är ibland.

Vi syns på stan!
(I alla fall jag och ajse)

Dessa jävla Mardrömmar...

Flera nätter i rad nu har handlat om samma sak.
Det börjar med att mamma dör, jag blir helt knäckt. Men så är det inte mamma längre, utan då har Oskar dött istället.
Sedan får jag reda på att jag själv är döende.
Själva händelserna i drömmen är sen ett enda virrvarr av rädsla och ångest. Hur jag ska rädda hundar undan pistolhot, försöker få ordning på massa saker innan jag dör osv. Jag är konstant livrädd.
Jag vaknar upp flera gånger varje natt, kallsvettig med ångestkänslorna krypande. När jag äntligen somnar om i hopp om att drömma något annat så fortsätter det bara från ögonblicket det avbröts.

Jag vaknar helt utmattad, trött och rädd. Minns något om att jag äntligen fick mitt drömjobb, men tackade nej för att jag skulle dö. Kollar mobilen så jag inte fått några meddelanden. (Bara för att vara säker på att det bara var en dröm den här gången också).
Förbannad kliver jag upp. Jag hatar att sova.
Jag hatar mina mardrömmar.

På torsdag eller fredag kommer Ajse hit till Oslo i alla fall. Vilket är underbart eftersom jag saknat att ha en vän hos mig irl och inte bara via datorn. Dessutom fyllde hon Myndig&Fri igår, så vi ska festa ^_^
Nej, nu ska jag försöka göra något vettigt, skaka av mig känslorna från natten och dra på mig ett morgonleende som får solen att blekna i jämförelse.

Vi syns på Stan.

Vet du vad?

För 10 år sedan
1.) Hur gammal var du?
10
2.) Var gick du i skola? Stenmo/Källbrinksskolan
3 ) Var jobbade du? Som barnvakt hos brorsan?
4 ) Var levde/bodde du? Huddinge, Duka-huset.
5 ) Var brukade du hålla hus? Hemma eller åkte inlines ute.
6.) Bar du glasögon? Nej.
7.) Vem var din bästa vän? Yeimy. <3
8.) Hur många tatueringar hade du? Zilch, inga, nada.
9.) Hur många piercingar hade du? Två hål i öronen
10) Vilken bil körde du? Ingen (livsfara på hjul i allmänhet)
11.) Hade du varit på ett riktigt party? Jag var hemma, sa jag ju.
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Knappast.

För 5 år sedan
1.) Hur gammal var du?
15
2.) Var gick du i skola? Källbrinksskolan
3.) Var arbetade du? barnvaktsjobb.
4.) Vart bodde du? Huddinge, Stjärnhusen.
5.) Var brukade du hänga? Med vänner ute (vitan) , hemma hos dem, eller ensam hemma.
6.) Använde du glasögon? Ja.
7.) Vem var din bästa vän? Rikard <3
9.) Hur många tatueringar hade du? Fortfarande inga.
10.) Hur många piercingar hade du? fyra i öronen.
11.) Vad för bil körde du? Ingen (var fortfarande en livsfara på hjul. Backade ner i ett potatisland bl.a.)
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Nej, inte förrän jag var sexton.
13.) Var du singel/upptagen/dejtande? Träffade min första kärlek.

För 2 år sedan
1.) Hur gammal var du?
18
2.) Var gick du i skola? Tumba gymnasium
3.) Var jobbade du? Barnvakt och Goodgame.
4.) Var bodde du? Huddinge, segeltorp.
5.) Var brukade du hänga? Med vänner, hos pojkvän eller hemma.
6.) Använde du glasögon? Japp.
7.) Vem var din bästa vän? Putte och Ängel <3.
9.) Hur många piercings hade du? en i näsan, tre i öronen, en i läppen och en i naveln.
10.) Vilken bil körde du? (Lärde mig att undvika hjuldrivna ting.)
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Ja, helt klart. Jag fick allt krossat det året.
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? Upptagen tills jag blev fri, även om jag var för hjärntvättad för att förstå det då.

Idag
1.) Hur gammal är du?
20.
2.) Var går du i skola? Jag går inte. Jag är Fri.
3.) Var arbetar du? McDonalds tills vidare.
4.) Var bor du?Norge, centrala Oslo
5.) Använder du glasögon? Varje dag, behöver starkare.
6.) Var brukar du hänga? Hemma eller på Friday´s.
7.) Talar du med dina gamla vänner? Få, de som visade sig vara riktiga.
8.) Hur många piercings har du? 15mm töjning i båda öronen, ett hål i örat till, en i näsan, en i läppen och en i naveln.
9.) Hur många tatueringar? En, mitt troll <3
10.) Vad har du för bil? Skämtar du? Jag har en skateboard.
11.) Har ditt hjärta krossats? Inte sedan jag var arton, jag lärde mig från mina misstag.
12.) Är du singel/upptagen/gift/dejtande? Upptagen och sambo.
13.)Vem är din bästa vän? Oskar Resten är jag väldigt osäker på.

Vi syns på stan.

Jag är..

Jag är AFK och Ur funktion.
Jag har bättre saker för mig egentligen.
Jag ljuger.
Jag har ont i hela kroppen och
Jag är så jävla Trött.

Varför låter ständigt alla andras liv så mycket bättre än ens eget?  Jag skyller på mina fantasifoster, mina drömmar om att Det Kanske, kanske, finns något bättre.
Men jeeez, tro nu inte att jag deppar här, jag tror faktiskt att jag mår rätt bra. Är bara lite sliten efter jobbet.
Väntar på att Ajse ska komma online och berättaom  hon kan komma hit i helgen eller inte. Om inte så har jag en ledig lördag/söndag och en luftmadrass ledig.  Om någon undrar alltså.

Snusar för mycket gör jag också.
System shutdown.

Vi syns på stan.

RSS 2.0