Status Quo.

"Hur skulle världen se ut om alla lyckades hela tiden?
Utan såna som mig skulle inte världen gå framåt.
Nej, jag bjuder på det här så att den gråa massan slipper göra mina hjältemodiga misstag.
Men det gäller att fortsätta kampen mot bakåtsträvarna.
Och som vi alla vet; det går inte bromsa sig ur en uppförsbacke!"
-Sally Santeson-

idag är bara en sådan dag. Det känns som en insikt att jag inte har tillräckligt med pengar, ett jobb som jag hatar och som gör mig ordentligt deprimerad, tydligen för dum för att ens komma in på en jävla sminkskola och att allt, allt, som jag försöker mig på går helt åt helvete. Jag misslyckas om och om igen, snubblar på mina egna fötter.
Jag är helt enkelt jävligt trött. Kanske mest på mig själv eftersom jag är roten till mitt egna konstanta misslyckande.

Ja, jag låter deprimerad, jag ÄR deprimerad, ingen idé att förneka det uppenbara.
Men jag fortsätter vänta på min tur, jag har trots allt köat i över åtta år.

image25

Suck...

Verkligheten är överskattad.

Fan....

Fredagskväll och utgång.

Sitter här i soffan, med nytvättat hår invirad i en handduk. Kläderna för ikväll ligger fint på en stol i väntan på att användas, synas och beundras. Ikväll är en Bra Kväll. Det är utgång.

det var längesedan sist, det känner jag nu, när jag sitter här med en öl i handen och ett leende på läpparna.
Älskade har redan gjort sig fin och jag kommer på mig själv med att stirra. Den fantastiska känslan av att han, just han, är Min, är något jag aldrig kommer vänja mig vid. Vem hade anat, liksom?

I övrigt så njuter jag av solen de få lediga stunderna jag har från jobbet. Skejtade för första gången på nästna åtta månader igår, bra  gick det knappast.

Kvällens outfit.
Klänning, den svarta nya.
Strumpbxor i samma färg som mitt hår
Kängor eller högklackat.


Jag ska ut ikväll, jag är lycklig, jag älskar och jag trivs. Idag är en Bra Kväll.

image24

Vi syns på stan.

Härlig dag!

Idag känns som en bra dag!
Vad på IKEA igår och köpte äntlgen en säng, så jag är otroligt utvilad. Oskar köpte också ett litet hyllbord, men fick fel hyllben och skruvar. Tur för honom att han har en så gudomligt teknisk flickvän som fixade ihop den ändå, genom att göra några nya hål i bordet. det vart skitbra, förutom att jag fick ett och annat skärsår i fingrarna. :P

Solen skiner och jag känner mig riktigt nyttig idag. Var uppe tidigt och gjorde mig i ordning. Äter just nu vindruvor och dricker mineralvatten. Dags att bli lite smånyttig åtminstone en gång i veckan ;P
Börjar jobba klockan fyra idag och slutar klockan tolv. ska nog ta trikken (spårvagnen) och gå upp för berget när jag ska hem. Bra hälsa ftw!

På måndag ska jag på intervju, vågar inte säga för  vad av rädsla för att inte komma in, men om jag blir accepterad så blir jag världens lyckligaste!


Nej, nu ska jag leta rätt på kortläsaren och försöka få upp några bilder. :)

Vi syns på stan.

I spy with my little eye..

image23

Jag älskar att läsa andras bloggar. Kanske är det för att mitt liv känns så enformigt och långt bort från andras liv, de som jag brukade stå nära. Genom bloggarna får jag åtminstone en inblick hos de som brukade vara mina vänner och vet att de är okej.
Som det är nu så bevakar jag för tillfället femton olika bloggar, fast en är Marcus Birro´s.

Jag sitter dagligen framför datorn och funderar på att skriva, men så slår det mig... Vem läser egentligen det här?
Finns det någon som finner mina enformiga dagar och triviala tankar ens en gnutta intressant?

Så jag skriver sällan, för vad är poängen? Nu skriver jag mest för mig själv. Det som jag önskar att jag kunde säga till er, vad jag önskar att ni någon gång läser och på något sätt, om så bara en sekund, ägnar en tanke åt.
Hah, det låter ju lagom egocentriskt sådär, så vi slutar nu, för dagen.
Det är dags att göra sig i ordning för jobbet snart ändå.


Vi syns på stan.

Trött..

Städade lägenheten igår. Är dammallergiker så det var helt klart dags. Men hur trött jag än var när jag äntligen var färdig så kunde jag inte sova. Somnade runt halv åtta imorse efter att ha legat och vridit mig i nästan fem timmar.
Och nu ska jag upp och göra mig klar för jobbet.
Har jag tur så jobbar den nya tjejen idag, fast är det rusning så slipper jag gärna att vara i köket med henne. Kassa kanske är värre iofs, då gnäller ju alla kunder istället för att det tar tid.
I övrigt så kommer resten av veckan vara rätt lugn eftersom jag ska jobba hela helgen.

Nåja, solen skiner äntligen i alla fall.
Vi syns på stan.

Nyfärgad.

Upptäckte att när jag bleker utväxten så blir även det som var grönt och blått kritvitt om det kommer blekmedel på det. woohoo! då behöver jag ju inte undra hur jag ska göra när jag tröttnar igen. Men men, än så länge är det blått som gäller. Och den här gången blev det fan Blått också! Inte blå/grön/nånting.

Ikväll har O sin fotoutställning, ska bli kul att se. Behöver bara en krycka för att ta mig fram nu, framsteg, framsteg. Men kan fortfarande inte jobba förrän tidigast nästa vecka.
Förresten! Idag har jag bott i Oslo i 222 dagar. Jag är fan stolt, jag klarar det här, liksom.

Jösses, tog just bort handduken från håret, det är typ fläckigt blått i olika nyanser... FAN VA COOLT! :D
Nej, nu måste jag fan göra mig iordning.

Vi syns på stan.

Måndagen som försvann.

Vill börja med att gratta Putte som äntligen fick sitt körkort, så grattis vännen, även om du inte läser det här. <3

Annars är allt som vanligt. Samma vanor, samma liv.
Åtminstone är jag ledig från jobbet så länge jag måste hoppa runt på kryckor. Det visade sig att jag förutom hacket i knät även fått en blödning i muskeln och muskelfästet och är därmed nybliven bästis med kryckor i åtminstone en veckas tid.

Det här är en sådan där dag som bara försvunnit obemärkt, förutom att jag kommit närmare L33t-nivå på Burnout. Tiden står stilla. Sånt skrämmer mig, det riktigt kryper i ryggraden av fasa. Vanor och lugn och ro har aldrig riktigt varit min grej.
Imorgon kanske blir mer givande? Om benet känns bättre kan jag försöka mig på att städa lite, kanske hoppa iväg och handla också. Jomen tjena, troligt du.

Jag har börjat rita mer, stillastående arbete liksom, bara för att inte falla i koma helt och hållet. Har fortfarande skrivkramp, det känns som varje gång jag äntligen får lite inspiration så kommer något annat i vägen och sedan sitter jag där med blankt dokument, igen.
Känner mig så stirrig på något sätt, kan aldrig riktigt slappna av. Jag måste fan göra något åt det här!
"Ska bara bli L33t först."

Vi syns på stan.

Uppdatering på Idag. Eller igår.

Jaha, jag blir visst inte ensam hemma inatt.
Jag har istället slagit ett djupt jävla hack i benet och kan inite stödja på den alls. Jag snubblade över bordet..-.-
Händelseförlopp:

Jag Uttryckte min lycka över tråddlöst internet till PG på msn och att jag kan fortsätta prata med honom inne på toaletten när jag Städar. Jag går in dit av någon anledning utan datorn, hoppar in i vardagsrummet och.. Gör ett kvadruppelt slag i golvet. Efter att ha slagit knät i bordet. Huvudet sår jag i soffan, så där hade jag tur i allafall.
Jag kan plötsligt inte andas och börjar undra om jag slagit i lungorna istället för knät (jag tänkte inte klart, nej.) Tårarna börjar forsa och min panik stiger när jag stirrar ner på mina söndetrasade byxor och den stora röda blodfläcken som väller fram.
jag lyckas kravla in i badrummet och helt yr och illamående ringer jag Oskar. Helt otroligt att han fattade vad jag sa, själv minns jag det inte ens.
Han kom hem på tre sekunder. Nåja, det kändes i alla fall så, jag svimmade i badrummet.
Oskar såg livrädd ut och jag tänkte "Varför är han så rädd för?" Först då inser jag att jag sitter på golvet,  fortfarande gråter och hyperventilerar utan möjlighet att formulera ett enda ord.

Nu sitter jagi soffan, dit han nästan fick bära mig, medan han hänger upp min tvätt med kommentaren "Ja, du verkar ha hittat alla dina strumpor i alla fall". (Halva maskinen var Bara strumpor xD)

Nej, nu ska jag gå (hahaha, yeah right) till min hjälte och kolla vår nya köksinredning: Mina strumpor.

Vi syns på stan.

Ensam hemma.

Sitter hemma. Har varit duktig och lyckades flörta till mig en tvätt-tid. "Först till kvarn" suger (jag har försökt få en tid sedan åtta imorse). Är ensam hemma och som det ser ut nu lär jag vara det hela natten. Det blir första gången sedan jag och O flyttade ihop, så det känns rätt trist.

Har slösat lite väl mycket pengar på sistone, vilket inte passar så bra ihop med månadens lön där hälften ska gå till räkningar. Det är fan inte lätt att spara pengar man tidigare bara drömde om. Bara det faktum att jag KAN köpa två tröjor om jag vill, istället för att välja en och sedan leva snålt resten av månaden, är helkonstig. O.o
Hittade i alla fall en Underbar "Ghost in the Shell"-väska inne på NeoTokyo som O blev massa avundsjuk på, bara för att jag såg den först :P Och jag VET att jag har för många väskor redan, men den är helt perfekt! Perfekt storlek, bekvämt och lagom långt axelband och min dator får plats. Den har massa fickor, och det är ju massa kärlek bara det<3
Sedan har jag överträffat mig själv och även köpt två klänningar, så nu får fanemig sommaren dyka upp!

På tal om det.... Ett ord till om hur fint väder det är i Sverige så spyr jag på er. Ja, jag e avundsjuk som FAN! Här har det konstant regnat i flera dagar. -.- Det är inte snö i alla fall, och det är ju alltid nåt.

Nej, nu ska jag hänga tvätten, kanske vara lite produktiv och städa badrummet också. Sova kan jag inte göra än.
image22
Vi syns på stan.

RSS 2.0