Jävla BloggBimbos!

Jag kan verklligen inte sluta förundras hur dessa bloggar som till synes bara verkar bestå av "Det här hade jag på mig idag och det här ska jag köpa. Vad tycker ni?" Får så otroligt många besökare, för att inte tala om kommentarer. Det är ju helt sjukt!

När jag ändå är inne på ämnet kan jag också uttrycka min irritation över de främlingar som kommer med kommentarer i likhet med "Ha en bra dag!".
För det första är det uppenbart att de inte läst inlägget, som oftast berättar att min dag varit den raka motsatsen till Bra, och för det andra så KOMMER JAG INTE GÅ IN PÅ ERAN SIDA vilket är hela syftet. Varför ska jag göra det när ni inte ens orkar läsa genom det inlägg ni kommenterar?

Nej, jag ger mig fan inte. Någonstans finns de människorna som skriver om sina tankar och tycken och jag kan inte sluta hoppas att Någon Jävla Gång så kommer det vara dem som toppar "mest besökta".

UPDATE:
Fucking hell, med första kommentaren jag fick till detta inlägg, som vittne:
I rest my case!
Nåja, hon verkade i alla fall ha vett nog att läsa vad som stod på kommentarlänken.

Vi syns på stan.

Kommentarer
Ditt namn: Erika

Jaag vågade skriva! :D Hoppas att du får en bra kväll!

2008-06-13 @ 23:18:32
URL: http://ikans.blogg.se/
Ditt namn: mana

jag håller verkligen med dig. och just ikväll är mitt agg mot alla dessa idioter större än nånsin.

2008-06-13 @ 23:33:39
URL: http://lovertits.blogg.se/
Ditt namn: Sara

Heh, tack!



Bloggar är ett fint och lätt sätt att få bekräftelse för dem som inte kan få nog av det. Det enda man behöver göra är att skriva några märkvärdiga (eller inte) rader, kommentera likasinnades bloggar och hoppas att de återgäldar tjänsten, vilket de oftast gör. Antagligen därför det finns så många innehållslösa bloggar.



Ha en bra dag... ;)

2008-06-13 @ 23:33:48
URL: http://saranaslund.blogg.se/
Ditt namn: Walfrid Lindsgård

Jag såg ett intressant program om bloggar på TV för ett tag sedan. Ett av sveriges mest kända bloggare som bloggar om vadå? Jo, fucking Mode! Jag har ingenting emot kläder, men att köpa kläder för köpandets skull och dessutom det dyraste som finns är jag emot! Hon får hur mycket pengar som helst för att hon skall tipsa folken om just deras prylar, smink och kläder. Nåt att satsa på? Ha en bra dag föresten! ;P

2008-06-14 @ 00:22:05
URL: http://photoshoppadet.weebly.com
Ditt namn: janna

Tack tack =)

2008-06-14 @ 01:06:03
URL: http://johannaadolfsson.blogg.se/
Ditt namn: Sophie

haha ganska roligt inlägg hih :) kul att läsa!

2008-06-15 @ 14:47:22
URL: http://soophiees.blogg.se/
Ditt namn: Outcast

Jo du jag tänker inte skriva "Ha en trevlig kväll" känner igen det som fan, stör mig till och med på att jag inte ens kan veta vem (av andra bloggar) som har besökt mig via statistik, alltid något att klaga på... men men.. Amen' för dina ord iallafall.

2008-06-24 @ 10:27:48
URL: http://outcastone.blogg.se/

Skriv en rad eller tre:

Namn:
Lägg mig på minnet?

E-postadress: (vår hemlis)

URL/Bloggadress:
Vad tänker du på?:

<> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <> <>
Trackback
RSS 2.0