Räknar minuter...

Klockan är, as we speak, 02:39 och jag har ännu inte packat klart. Det är inte så att jag har mycket att packa, utan snarare att jag har varit riktigt lat idag.
Jag var säker på att jag som vanligt bokat en biljett som gör att jag måste upp klockan 05:00, men nu visade det sig att jag hade fel och att bussen inte går förrän 12:00. Jag får alltså sova i natt. Wooho!
Jag längtar så mycket! Får lite dåligt samvete eftersom Älsk har deppat hela dagen över att jag ska åka, men han klarar sig nog :)

Om bussen är i tid så kommer jag kliva av på City terminalen 19:45.
Så, mina vänner, nu är det inte långt kvar innan...

...Vi syns på stan.

Hår och packningslista.

Mitt hår driver mig till vansinne. Det är helt platt och omöjligt att göra något med eftersom det är så jävla tjockt och fluffigt.
FLUFFIGT! Fucking hell liksom, jag ser ut som en rakpermanentad pudel.
Dessutom är mitt hår i stort sett immun mot hårspray och andra hårprodukter. Hur mycket jag än försöker så får jag ändå ett "JAVELLENTE" och så faller det ihop igen. Suck.

Nåja, imorgon ska jag packa väskan, skriva ut några foton och fixa allt som behöver göras innan jag åker. (Det inkluderar att sätta upå post-it lappar med diverse hot om inte Älsk håller lägenheten ren och städad medan jag e borta.)

Saker jag måste komma ihåg att ha med mig, (förutom kläder förstås.):

  • Svenskt telefonkort
  • Mac-en och datorsladd
  • Mobilladdare.
  • Fotona
  • PSPn
  • Dagboken
  • iPod
  • Glasögon
  • Systemkamera (D200)
De är sakerna jag kommer på just nu i alla fall.  Imorgon lär det väl komma en till lista på vad osm skall bli gjort under dagen.
Jag älskar organiserat kaos.
Vi syns på stan.

Söndag :D

Idag är en bra dag :)
Jag har sovit utan mardrömmar, jag har fått morgonen för mig själv och jag ska strax göra mig i ordning för att gå ut på stan.
Det är mulet och regnar, men det gör mig ingenting. :) Ska nog gå till H&M en sväng, ta en kopp te och mozarella sticks på Friday´s och sedan gå förbi jobbet för at hämta en bok jag glömde där i fredags.

Pratade med min kusin på msn nyss, han är ju som bekant soldat och just nu placerad i Tchad. Om tre veckor kommer han hem, woohoo! Shit, det var evigheter sedan jag träffade honom sist och lär ju gå ännu längre tid nu när jag bor i Norge.

I övermorgon åker jag ^_^ Längtar som fan, även om jag kommer sakna Älsk.  Men det känns som att det var evigheter sedan  jag träffade syrrans familj, brorsans familj, mamma, Torvald och några vänner.
Kommer bli så jävla härligt  :D

Nej, nu måste jag fan göra mig i ordning, men vi hörs och störs och, som alltid:
Vi syns på stan.

semester?

Idag var sista arbetsdagen för en och en halv vecka framöver och jag ska på tisdag bege mig mot Stockholm och hem.
Jag ska ta en paus från min verklighet, falla tillbaka på det välkända och flyta iväg på vågorna av välkända röster och platser.
Där är jag nästan helt trygg från mig själv.

Jag känner att jag tagit fel väg, men jag ångrar inget. Helt enkelt för att jag inte stått stilla.
Dock jag har en konstant känsla av att jag saknar något, någon. Det fattas en pusselbit, jag kan inte förklara det på något annat sätt.

Jag borde sluta drömma och bli normal.
Jag borde sluta önska och nöja mig med det jag har
.

Men då skulle jag förlora mig själv.
VI syns på stan.

Den där, "På riktigt"

Fick en tankeställare idag, bara sådär plötsligt. Handlar om kärlek förstås, den vanligaste orsaken till problem.
Tror ni på att det finns någon som är perfekt just för dig?
Kan man gå genom livet och en dag träffa på den människan som får dig att inse att du allt som du ständigt prioriterat bort som något du egentligen inte behöver?
Jag älskar min pojkvän, men min vana trogen är jag övertygad om att det inte kommer hålla. Ni som känner mig tycker nog att jag är galen, han ÄR ju den underbaraste killen jag någonsin haft. Han är Snäll, till att börja med.

Jag är väl en obotlig romantiker antar jag, den där tjejen som ständigt drömmer om något mer. Dock är jag inte tillräckligt naiv för att inte förstå att det troligen kommer sluta med mig ensam i en lägenhet med 57 katter.
Men jag vill så gärna tro att någon dag kommer jag snubbla över någon som inte kan sova när det är fullmåne, som inte hatar när jag spelar tv-spel i timmar, någon som är lika intresserad i böcker som jag och som aldrig, Aldrig, ljuger för mig.
Ni har nog rätt, jag Är galen.

Trots att jag vet bättre så lär jag inte ändra mina vanor inom den närmaste tiden, jag känner mig själv.
Och dessutom... Drömma går ju.

Final Fantasy X Yuna och Tidus
Vi syns på Stan.

Jävla BloggBimbos!

Jag kan verklligen inte sluta förundras hur dessa bloggar som till synes bara verkar bestå av "Det här hade jag på mig idag och det här ska jag köpa. Vad tycker ni?" Får så otroligt många besökare, för att inte tala om kommentarer. Det är ju helt sjukt!

När jag ändå är inne på ämnet kan jag också uttrycka min irritation över de främlingar som kommer med kommentarer i likhet med "Ha en bra dag!".
För det första är det uppenbart att de inte läst inlägget, som oftast berättar att min dag varit den raka motsatsen till Bra, och för det andra så KOMMER JAG INTE GÅ IN PÅ ERAN SIDA vilket är hela syftet. Varför ska jag göra det när ni inte ens orkar läsa genom det inlägg ni kommenterar?

Nej, jag ger mig fan inte. Någonstans finns de människorna som skriver om sina tankar och tycken och jag kan inte sluta hoppas att Någon Jävla Gång så kommer det vara dem som toppar "mest besökta".

UPDATE:
Fucking hell, med första kommentaren jag fick till detta inlägg, som vittne:
I rest my case!
Nåja, hon verkade i alla fall ha vett nog att läsa vad som stod på kommentarlänken.

Vi syns på stan.

Woohoo, jag e sjuk!

Jaha, så vaknar jag upp sjuk utav bara fan. Jippie liksom. Var tvungen att gå upp supertidigt, bara för att jag var rädd att spy i sängen.  Emetofobi, ftw.. >.<

Nåja, roar mig själv med att slötitta på tv och läsa Questionable Content - Min favorit bland online Comics.
Idag vore ett bra tillfälle att äntligen lägga upp bilderna från Småland, men... Jag orkar verkligen inte. Suck, jag ber om ursäkt för alla som kollar min bilddagbok, jag vet att den i stort sett stått stilla, men förhoppningsvis ändras det snart :)


Nej, om man skulle ta och skicka iväg älsk att köpa blekmedel så jag kan fixa håret lite, som det ser ut nu är det vitt och grönrandigt. Egentligen rätt coolt, men... äh, det borde fixas. Jag vill inte ge Älsks föräldrar en hjärtattack nästa gång jag ser dem. Det tog dem nio månader att vänja sig vid mina percingar och blå hårfärg liksom.

Förresten! Jag fick min specialdesignade vodkaflaska med posten igår :D

Rainbow absolut vodka
Vi syns på stan.


Imorgon <3

Imorgon får jag äntligen min nya mac! Det enda som gör att jag kommer orka jobba dessa tio dagar i rad innan jag äntligen får ledigt igen.
Men snart är det inte så långt kvar innan jag åker, och efter det... <3

Fast självklart har jag ju Älsk också. Han hade terminsexamen idag, så nu börjar hans sommarlov, lyckosten.

Jajustja, människor är idioter, helt klart.

Vi syns på stan.

Jag ljuger.

Kvällens väder passar mig perfekt. det blåser som fan och av den supervarma solen ser man bara lite skimmer bakom de mörka molnen. Äntligen kommer det att regna igen, fan vad jag har saknat det.

Idag har varit en dag som man egentligen inte skulle gått upp. Ljudkortet gick sönder när älsk tappade min dator i golvet och jag har känt mig sjukt deprimerad hela dagen.
Funderat mycket på mina senaste val och vet att jag skapat ett stort framtida problem, ett med stor risk för misslyckande, men... Jag behöver det, jag förtjänar det och det är värt allt just nu.
Jag ljuger. Jag misslyckas jämt, men jag gör det inte med stil. Istället skrattar jag tills jag inte kan skratta mer och då kan jag gråta i dagar.
Jag är inte perfekt, utan precis lika trasig som förut.
Men det klär mig.

Vi syns på stan.

Fredag!

Okej, så jag har än en gång spenderat hela natten framför tv:n med en konsoll i handen, men so what ?
Imorgon (läs: Idag) ska jag jobba 16-23 (eller så flörtar jag med Diva så han tar mina sista timmar)
och sedan är det äntligen fri helg :D Redan fredag kväll är det fest hos Ane som klarade examen, hennes fester är alltid grymt roliga så det ser jag helt klart fram emot!
Men om jag åker direkt från jobbet så måste jag gå typ party-klädd TILL jobbet. Äh, shit the same, det kan behövas lite snyggingar på det där stället.


På tal om jobbet s har Bimbo snackat massa trash om mig sedan stängningen, precis som väntat. Det är skitsamma, folk får tro vad de vill, deras förlust. Jag har inget intresse av att bli vän med dem heller, direkt.


Men nu står Älsk bredvid mig och hotar med att bära mig till sängen om jag inte lägger mig snart, så jag avslutar här så hös vi imorgon (om igen, läs: Idag) när jag vaknat igen :)

(Ni som känner mig och/eller kollat min bdb kanske kan ge förlag på vad jag ska ha på mig?
Vi syns på stan.

When I´m home...

Den 24e ska jag sätta mig på bussen till Stockholm, jag ska åka Hem. Inte permanent förstås, men för att hjälpa mamma flytta.
Det är lustigt hur jag aldrig slutar kalla det "hemma", det går liksom inte. Spelar ingen roll att jag har egen lägenhet här, ett jobb och ett liv. Det är ändå "hemma" hos mamma. Kanske det ändras nu när hon flyttar igen.

Planen, eller snarare allt jag vill göra under tiden jag är där, är följande:

Hjälpa mamma med flytten och umgås med familjen.
(Det är ett måste eftersom det är varför jag åker från första början. Dessutom saknar jag mina syskonbarn sjukt mycket)

Middag med PG och hans vänner den 27:e
(Ett löfte jag tänker hålla som jag gav över två månader sedan)

Några öl och kanske bowling med Molle (För att jag saknar honom, för att han är min Molle och för att det är För Evigt)

Träffa Pixi, se hennes lägenhet och bara chilla (För att jag vill, helt enkelt.)

Det är så det är planerat just nu, hur jag ska få ihop det vete faan, men jag hoppas att det går.

Vi syns på Stan.

Jobb, spel & Cali

Idag:
Dagen då jag ska stänga med Bimbo igen. (Döda mig, eller ännu bättre, döda Bimbo.)
Dagen jag ska ta en stor risk, men som jag, om jag räknat rätt, kommer klara.
Dagen jag köpte biljett till Stockholm för att hjälpa mamma flytta, gå på middag med en vän och förhoppningsvis ta några öl med Molle. =)


Har spenderat två underbart lediga dagar med---..... Vafan! Nu hoppade en till tangent ut!  Anyways, jag har spelat tv-spel, helt enkelt.
Igår satt jag och Älsk uppe hela natten och pratade om allt vi ska göra när vi åker till Californien. Ska bli så jävla häftigt!

Nej, nu ska jag försöka göra mig i ordning för jobbet... Fan.
Vi syns på stan.

Ctrl+Alt+Delete

I saved myself from execution
but I lost my last control
And all that´s left for me
is simply Alt+Delete

Jag plockade ut min ctrl-knapp igår, vet inte riktigt varför. Nu sitter den där i hörnet helt konstig, och gör ett klickande ljud varje gång jag vill använda den. Utan resultat förstås. Det var ju lite snopet.

Är underbart ledig idag och har massa som borde göras, men inget som blir gjort.
Snusar fortfarande alldeles för mycket, lägenheten är sådär personligt stökigt, ett organiserat kaos. Ungefär som jag själv, egentligen.

image29

Vi syns på stan.

Dagens höjdpunkt, typ.

Idag var en hyfsad dag. Inte för att det var varmare i Oslo än i Californien idag, inte för att luftkonditioneringen inte fungerar på jobbet, inte för att jag jobbade åtta timmar och DEFINITIVT inte för att jag stängde med jobbets största Bimbo.
Men(!)
Det var en bra dag för att Eba och David också jobbade, för att David tar mitt skift imorgon och på tisdag, för att jag gjorde Bimbon SKITSUR och för att Min underbaraste älskling kom helt random till mitt jobb med en blombukett som han gav mig över kassan. <3

Vi stänger dörrarna klockan 23.oo, vilket för mig innebär att jag msåte ha städat hela köket, diskat, skrubbat grillen, tvättat diskmaskinen, bytt om och springa till bussen på 32 minuter. Annars måste jag gå hem.
Nu är det ju så att jag kan allt det här, så det är aldrig något problem. I alla fall var det inte det innan Bimbo blev befordrad.
Allt hon ska göra är att : Räkna kassan, ta upp stolarna och rengöra milkshake- och kaffemaskinen.
Inte så svårt va?
Tydligen så var det det ändå.
Vi började bråka redan innan stängning för att hon sa att hon inte tänkte låta mig gå förrän allt var klart, och jag sa att jag vägrar göra hennes uppgifter för att hon e lat.
Trots detta så gör jag alla mina uppgifter PLUS rengöringen av både kaffemaskinen och milkshakemaskinen.
När jag kollar på klockan är det fyra minuter innan bussen går och jag har inte ens bytt om. Jag säger att jag sticker och hon säger att "nej, sätt upp stolarna först"  Då ser jag att hon inte ens börjat räkna kassan! Istället har hon suttit och pratat i telefon i en halvtimme. Jag sa helvete heller att jag gör mer skit för henne,  hon blir förbannad och skriker "MEN SKIT I DET DÅ!" och ja, det gjorde jag. Jag sprang som en idiot och hann precis med bussen, som tack och lov var försenad.

Tacka fan för att jag är ledig imorgon.
Vi syns på stan.



RSS 2.0